باتری یو پی اس ups
باتری یو پی اس چیست؟ : حقیقتا یکی از اجزای اصلی در خیلی از دستگاه ها باتری ها هستند. باتری ها وظیفه ذخیره انرژی در خود را دارا می باشند. باتری ها به ۲ گونه هستند : باتری های قابل شارژ و باتری های معمولی که بعد از استفاده قابلیت شارژ مجدد توسط شارژر را ندارند و دور ریختنی میشوند.
باتری های خودرو و باتری های که در دستگاه ها مورد استفاده قرار میگیرند از نوع باتری های قابل شارژ توسط شارژر مربوطه هستند.
باتری هایی که در یو پی اس مورد استفاده قرار میگیرند دارای شارژر باتری هستند که با توان ها و قابلیت های شارژ مجدد مختلف در بازار عرضه شده و باطری های ups را شارژ می نمایند.
برندهای مختلف باتری یو پی اس
از سری باتری های مطرح که در بازار های جهانی عرضه و تولید میشوند به باطری های ups hitaco – alcad – saft – long – csb – makelsan – leoch – fiamm – apc میتوان اشاره کرد.
انواع باتری یو پی اس
باطری های ups در ۲ نوع باتری سیللید اسید و نیکل کادمیوم تولید و عرضه میشوند. باتری سیلدلیداسید توسط یک فیزیکدان مطرح فرانسوی در سال ۱۸۵۹ به عنوان باتری شارژ شونده اختراع شد.
باتری های سیلدلیداسید از نظر کیفیت از باتری هاینیکل کادمیوم در درجه پائین تری قرار دارند و نسبت به آن ها هم از نظر قیمت ارزان تر هستند.
باتری های سیلدلید اسید طول عمر کمتر (بین ۳-۷ سال) دارند و در حالت شارژ و دشارژ سیکل هایکمتری نسبت به نیکل کادمیوم دارند.
باتری های نیکل کادمیوم طول عمر بالای ۱۰ سال دارا هستند و توسط یه فیزیکدان سوئدی در ۱۸۹۹ اختراع شد. باتری های نیکل کادمیوم از نظر کیفیت در درجه عالی و از نظر قدرت بسیار قوی هستند و قیمت بسیار بالایی را برخوردار هستند.
همچنین این باتری ها از نظر دشارژ سیکل بالاتری نسبت به سیلدلید اسید دارند.
بیشترین نوع استفاده از باطری های ups به علت پائین تر در باطری های سیلدلید اسید است. البته باتری های نیکل کادمیوم هوادارن و مصرف کنندگان مخصوص خودش را دارد و تعداد بسیار زیادی از مصرف کنندگان البته نسبت به سیلدلید اسید کمتر از باتری های نیکل کادمیوم استفاده میکنند.
باطری های ups alcad – saft از نوع نیکل کادمیوم و باطری های یو پی اس hitaco – csb – long – leoch و … از نوع باتری های سیلدلیداسید هستند.