یو پی اس اتاق عمل جراحی، icu و ccu
اتاق عمل یکی از حساس ترین قسمت های بیمارستان است. از هر نظر باید دارای بالاترین امکانات و همچنین بالاترین سطح نظافت باشد. استفاده از UPS در موارد بسیاری مانند تجهیزات پزشکی ضروری است.
در دنیای امروز که تقاضا برای برق روز به روز در حال افزایش است. همیشه نمی توان برق با کیفیت و بدون نوسان را تأمین کرد. به همین دلیل مهم است که یک منبع انرژی قابل اعتماد برای تجهیزات پزشکی خود تهیه کنید. همچنین با گذشت زمان، بیمارستان ها و مراکز جراحی به تجهیزات تخصصی بیشتری نیاز دارند. در حالی که زیرساخت منبع تغذیه این مکان ها ممکن است قدیمی و فرسوده باشد. به نوبه خود باعث قطع مداوم برق، نوسانات ولتاژ می شود.
بدیهی است که این نوسانات می تواند باعث آسیب جدی به تجهیزات پزشکی و خسارات مالی شود و حتی ایمنی و جان بیماران را به خطر بیندازد. بیمارستان ها از جمله مکان های نیازمند یو پی اس هستند. چون دستگاه های پزشکی نسبت به سر و صدا و تغییرات ولتاژ حساس هستند. در صورت عدم استفاده از UPS در مراکز درمانی، باعث ایجاد آسیب های زیادی می شود.
عملکرد صحیح و بدون وقفه آسانسور های مراکز درمانی علاوه بر نیاز به استفاده از UPS در دستگاه های پزشکی مراکز درمانی بسیار مهم است و اختلال در عملکرد آنها می تواند مشکلاتی را در عملکرد کمک به بیماران ایجاد کند.
در مورد اهمیت نقش آنها در مورد تامین برق بخش های مختلف بیمارستان مانند: اتاق عمل، بایگانی پزشکی، اتاق حسابداری، بخش ICU ، بخش CCU و حتی راهرو های عمومی اشاره کرد.
همچنین مشکل نور اتاق عمل و دیگر قسمت های بیمارستان در هنگام قطع برق مشکل بزرگی در دوران قبل از اختراع UPS بود. با اختراع UPS و استفاده از آن در مراکز درمانی برطرف شد.
UPS مورد نیاز برای تجهیزات پزشکی
UPS برای تجهیزات پزشکی امروزه فناوری بخش مهمی از بخش درمان است. می توان گفت به طور کلی از UPS در دستگاه های زیر که مهم ترین تجهیزات بیمارستانی و پزشکی هستند، استفاده می شود:
- دستگاه های MRI
- تجهیزات موجود در اتاق های ریکاوری ICU
- تجهیزات موجود در اتاق های بازیابی CCU
- دستگاه های تصویربرداری اشعه ایکس
- UPS برای آنژیوگرافی
- UPS برای سی تی اسکن
- ونتیلاتور UPS
- UPS رادیولوژی
- UPS برای سونوگرافی
- UPS آزمایشگاهی
همه این تجهیزات که ذکر کردیم به برق AC نیاز دارند که دارای ولتاژ بالا و کیفیت جریان خوب باشد و حداقل دارای نوسان شبه سینوسی یا پله ای باشد.
دلایل خرید UPS برای بیمارستان
همان طور که می دانیم، وجود UPS در بیمارستان و تجهیزات پزشکی الزامی است. زیرا این دستگاه ها قیمت و حساسیت بالایی دارند. حفظ و نگهداری این وسایل و حفظ سلامت آنها یکی از اصول مهم در هر مرکز پزشکی است.
یکی از مواردی که در این مورد مهم است، قدرت ورودی این تجهیزات است. توان ورودی تجهیزات پزشکی نباید دارای نوسان یا وقفه باشد. زیرا وجود نوسانات برق می تواند باعث خرابی و آسیب به تجهیزات حساس مانند سی تی اسکن ، ام آر آی ، تجهیزات اتاق عمل و … شود.
تجهیزات اشعه ایکس و MRI نیاز به ولتاژ بالا و حداقل سر و صدا و نوسانات دارد که با استفاده از UPS مناسب برای توان کافی برای این تجهیزات می توان آنها را تامین کرد. به دلیل این که تجهیزات پزشکی قیمت بالایی دارند ، خسارت های وارده هزینه های هنگفتی را به دنبال خواهد داشت و نیز باعث به خطر افتادن جان افرادی که از این تجهیزات استفاده می کنند، می شود.
بنابراین استفاده از یو پی اس از آسیب زیاد به تجهیزات جلوگیری می کند و خطر را به حداقل می رساند. با این حال، می توان از تجهیزات دیگری در بیمارستان ها به جای UPS استفاده کرد. اما متداول ترین روش برای تامین ولتاژ مورد نیاز تجهیزات پزشکی بدون سر و صدا و تغییرات ناگهانی ولتاژ، استفاده از UPS است.
معایب نخریدن UPS برای در اتاق عمل
مشکلات برق می تواند پیامد های مالی جدی و جبران ناپذیری داشته باشد. در صورت خرابی دستگاه ها، علاوه بر هزینه بالای تعمیرات، گاهی زمان زیادی طول می کشد تا سازنده قطعات معیوب مورد نیاز را به کشور ارسال کند.
این امر علاوه بر متحمل شدن هزینه تعمیرات، می تواند مانع از درآمد زایی مرکز درمانی شود. اهمیت برق در تجهیزات پزشکی به حدی است که حتی می تواند جان انسان ها را به خطر اندازد.
به عنوان مثال، قطع ناگهانی برق در اتاق عمل بیمارستان در حین عمل. بیمارستان فاقد برق اضطراری است یا تجهیزات به دلیل این نوسان برق دچار مشکل شده است. مشخص نیست چه اتفاقی برای بیمار خواهد افتاد. بنابراین، تنها راه مناسب برای برآوردن نیاز های الکتریکی پزشکی، بیمارستانی و آزمایشگاهی، استفاده از UPS است.
کدام UPS ها برای استفاده در بیمارستان ها مناسب اند؟
بر اساس موارد فوق، ما دریافتیم که استفاده از منبع تغذیه بدون وقفه در تجهیزات پزشکی بسیار مهم است. یو پی اس های مورد استفاده در تجهیزات پزشکی باید از کیفیت بالایی استاندارد های لازم را داشته باشد.
- لازم به ذکر است که برای چنین وسایلی از برق استفاده می شود که بالاترین کیفیت را دارد.
- در این دستگاه ها افت ولتاژ باید بسیار کم (کمتر از ۳٪) و همچنین تغییرات فرکانس کمتر از ۰٫۵ باشد.
- از آن جا که مراکز درمانی و بیمارستان ها با بیماران برخورد می کنند، محیط باید عاری از هرگونه سر و صدای غیر طبیعی باشد. بنابراین باید از UPS های آرام برای مراکز درمانی استفاده شود.
- برای تجهیزات بیمارستانی، می توانیم از UPS های تعاملی آنلاین استفاده کنیم که قدرت آنها ۱۰۰۰۰ ولت است.
- یو پی اس های خط تعاملی برای تجهیزات بیمارستانی بسیار مناسب هستند.
چرا باید از UPS در سیستم های پزشکی استفاده کنیم؟
اگر بخواهیم به طور کلی بگوییم، هدف از استفاده از این UPS ها در تجهیزات بیمارستانی می تواند موارد زیر باشد:
- جذب نوسانات
- منبع تغذیه اضطراری
- نوسانات الکتریکی را حذف کنید
- افزایش کیفیت برق
- منبع تغذیه در شرایط مختلف
- از جریان اضافه بار به سیم کشی جلوگیری کنید.
به دلیل مشکلات برق مانند نوسانات برق، قطع ناگهانی برق، افت یا افزایش و عملکرد این دستگاه ها ممکن است به طور جدی به خطر بیفتد. بنابراین، برای محافظت از این تجهیزات، دستگاه UPS توصیه می شود.
دستگاه UPS با ساختار خود از تجهیزات پزشکی در برابر نوسانات برق شهر محافظت می کند و باعث می شود این تجهیزات همیشه در وضعیت کار خوب باشند.
برق مورد نیاز UPS تجهیزات اتاق عمل ، پزشکی و بیمارستانی
اگرچه با پیشرفت تکنولوژی، مصرف ولتاژ این تجهیزات هر روز کمتر می شود و امروزه اکثر آنها با قدرت کمتر از ۱۰۰۰۰ ولت آمپر کار می کنند، اما برخی از تجهیزات اتاق عمل ، تصویربرداری و آزمایشگاهی مانند برخی از مراکز پزشکی برای تامین ولتاژ نیاز به ولتاژ بالا دارند.
آنها از برق صنعتی و ۳ فاز استفاده می کنند. به طور کلی، می توان گفت که قدرت ورودی مربوط به آزمایشگاه برق صنعتی است. بنابراین می توان از واحد UPS صنعتی استفاده کرد و به راحتی توسط یک نیروی ورودی شارژ می شود. آزمایشگاه های بزرگ و آزمایشگاه های کوچک برای کار به حدود ۱۰ تا ۲۵ کیلووات انرژی نیاز داشتند.
به ندرت اتفاق می افتد که همه تجهیزات در بیمارستان یا آزمایشگاه با هم کار کنند و همه می خواهند در صورت قطع برق فعال باشند. بنابراین انتخاب قدرت UPS که تجهیزات لازم است و نیاز به اتصال UPS دارد بسیار مهم است. اما به طور کلی برای طراحی آزمایشگاه، شاخه های الکتریکی تعریف شده یکسان هستند.
یو پی اس های که قدرت بالاتری دارند، دارای قدرت ذخیره سازی بیشتری هستند که در افزایش قیمت آنها نیز اثر گذارند. با توجه به میزان قابلیت اطمینان و خطر قطع برق و همچنین دسترسی به برق مداوم شهری، از باتری های UPS بیمارستان استفاده می شود که می تواند بین ۳ تا ۸ ساعت ذخیره سازی را انجام دهد.
البته روش دیگری نیز وجود دارد که در آن می توانید از UPS جداگانه برای هر دستگاه استفاده کنید. این وضعیت را می توان برای شرایطی مناسب دانست که برق ورودی تک فاز به اتاق تجهیزات متصل است. این روزها بیمارستان ها بیشتر از برق سه فاز و تک فاز استفاده می کنند.
یو پی اس در اتاق عمل
یکی از موارد مهم استفاده از یو پی اس در موارد پزشکی و بیمارستان ها و از همه مهم تر در اتاق عمل است. بسته به نوع جراحی، معمولا کمتر از ۲ ساعت طول می کشد، اما برخی از انواع آن بیش از ۵ ساعت طول می کشد.
در اتاق های عمل، انواع تجهیزات در حین عمل مورد استفاده قرار می گیرد. شامل سیستم روشنایی اتاق عمل، سیستم تنفس مصنوعی، سیستم نظارت بر علائم حیاتی، تجهیزات تصویربرداری الکترون و MRI حین عمل است که امروزه در کلیه عملیات مورد استفاده قرار می گیرد.
برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه یو پی اس ، باتری یو پی اس ، تعمیرات یو پی اس ، باتری ups ، یو پی اس ارزان قیمت با شرکت یو پی اس باتری یو پی اس ایران ( ups battery ) تماس بگیرید.
واحد فروش : ۷۷۹۷۳۸۱۱ ۰۲۱ | واحد خدمات پس از فروش : ۷۷۹۴۳۵۷۳ ۰۲۱
آدرس دفتر فروش : تهران | عباس آباد | تقاطع سهروردی | نبش بانک سامان | پلاک ۱۴۰