نصب و راه اندازی دستگاه یو پی اس
استارت یو پی اس : می دانیم که دستگاه یو پی اس میان برق ورودی شهری و مصرف کننده قرار می گیرد سرانجام برق ۲۲۰ شهری در Ups تکفاز و برق ۳ فاز ورودی در سری برق ۳ فاز برای یوپی اس های ورودی و خروجی سه فاز و یو پی اس های ورودی سه فاز و خروجی تکفاز لازم می باشد. و اگر ژنراتور برق مجموعه را فراهم کند در این صورت هم یو پی اس مابین خروجی ژنراتور و مصرف کننده قرار می گیرد و یوپی اس ها همگی دارای باتری داخلی یا خارجی (اکسترنال) می باشند.
نکات مهم قبل نصب (استارت) یو پی اس
- حمل و نقل دستگاه یو پی اس باید به طوری باشد که به دستگاه ضربه ای وارد نشود و به مکان نصب سالم برسد.
- مکانی مناسب را برای نصب یو پی اس استفاده کنیم که توانایی تحمل وزن دستگاه یو پی اس و فضای کافی برای یو پی اس را داشته باشد.
- شرایط محیطی باید بدون حرارت و بدون رطوبت و بدون نوساناتهای صوتی در محل نصب یو پی اس مکان باشد، تا از آسیب های موجود در امان بماند.
- نوع اتصالات یو پی اس و همچنین کابلهایی که در نصب آن استفاده میشود و فیوزهای حفاظتی باید استاندارد باشد و با دستگاه یو پی اس مطابقت داشته باشد که از دستگاهی به دستگاه دیگر متفاوت است.
- در هنگام نصب یو پی اس و بارها باید فاز و نول مستقیما به یو پی اس و تابلو برق آن connect شود و با برق شهری در حین نصب تماسی نداشته باشد.
- بهتر است برای رفع نوساناتهای صوتی و نوساناتهای الکتریکی از سیم ارت(به زمین اتصال میشود و نوساناتهای موجود را به زمین انتقال میدهد) استفاده شود.
- نکته خیلی مهم این است که هیچ وقت از محافظ برق مانند محافظ تلویزیون یا رایانه و یا فریزر در قسمت خروج برق از یو پی اس استفاده نکنید و از سه راه های معمولی استفاده کنید. وقتی از هر دو در دستگاه های برقی استفاده کنید به دستگاه های الکترونیکی شما آسیب رسانده و باعث از کار افتادن و نیم سوز شده تجهیزات الکترونیکی داخلی دستگاه میشود.
طریقه استارت یو پی اس
عدم اشتراک برق شهری بین ورودی و خروجی UPS
یکی از خطاهایی که در حین نصب (استارت یو پی اس)، اغلب منجر به آسیب دیدن دستگاه UPS می شود خطا در سیم کشی خروجی دستگاه است، به این ترتیب که اصولاً سیم کشی خروجی دستگاه (سیم کشی ای که از خروجی به مصرف کننده ها می رود)، طبق استاندارد، نباید هیچ گونه اشتراکی با برق شهری داشته باشد و اصطلاحاً باید ایزوله باشد. یعنی مصرف کننده ها فقط به UPS وصل می شوند. در هنگام نصب دقت کنید خروجی با ورودی هیچ گونه اشتراکی نداشته باشد( نول مشترک یا فاز مشترک).
برای رعایت اصول ایمنی، نصب باتری ها را حتما به نصاب حرفه ای و آموزش دیده بسپارید. در غیر این صورت ممکن است منجر به آتش سوزی، برق گرفتگی، خرابی باتری ها و یا دستگاه بشود.
پس از نصب باطری های ups و اتصال آن به UPS و همچنین اتصال برق ورودی (برق شهر) ابتدا دستگاه را در حالت بای پس قرار دهید ( اغلب یو پی اس ها با اتصال برق شهر به طور خودکار در حالت بای پس قرار می گیرند). در این حالت مصرف کننده ها را به دستگاه وصل کرده و میزان بار مصرفی را روی نمایشگر دستگاه بررسی کنید.
اگر مشکلی مشاهده نشد، یو پی اس را روشن کنید ( با نگه داشتن کلید ON یو پی اس از حالت بای پس خارج شده و عملکرد صحیح و عادی دستگاه استارت می شود) این کار برای این است که اگر در سیم کشی مشکلی وجود داشت به یو پی اس آسیبی وارد نشود یا لااقل کمترین خسارت ممکن ایجاد شود و ضمناً بار مصرفی از حد مجاز فراتر نباشد.
۱۰نکته برای حفاظت حداکثر یو پی اس ها
- خرابی باتری ها
- نرم افزار بازیابی باید نصب شده باشد
- نرم افزار بازیابی باید پیکر بندی شده باشد
- محافظت از مسیر داده بسیار پر اهمیت می باشد
- با گذر زمان رده ی شارژ کردن تغییر می کند
- یو پی اس نباید برای به راه انداختن چاپگر لیزری به کار رود
- پشتیبان گیری ها باید پایان یابند
- دوره ی خدمت دهی بسیار کوتاه می باشد
- یو پی اس ها قایق نجات اند نه پل
- اتصال شبکه قسمت اصلی در برنامه ریزی نیاز های برق اضطراری می باشد
چه وسایلی را نمی توان به یو پی اس وصل نمود؟
لامپ های فلوئورسنت یا لامپ های گازی
موتورها و کمپرسورها
دستگهاههای تهویه مطبوع
پرینترهای لیزری
در صورتی که بخواهیم از یو پی اس برای حفاظت از بارهایی با جــریان لحظه ای زیاد مــانند پرینتر های لیزری و موتورها استفاده کنیم، یو پی اس مورد نظر باید از مشخصات الکتریکی قویتری برخوردار باشد.
ازکجا بفهمیم یو پی اس ما نیاز به تعمیرات و یا تعویض دارد؟
یک صدای غیرمعمول یا مداوم: اگر صدای غیرمعمول از دستگاه شنیدید شاید یک قطعه تحت فشار قرار گرفته است.
گرما و داغ شدن بیش از حد دستگاه: زمانی که فن دچار آسیب شده است نمیتواند دستگاه را خنک کند.
بوی سوختگی نامتعارف: اگر باتری، برد مدار یا فیوز در حال خراب شدن باشند، بوی سوختگی میدهد.
بوق ممتد دستگاه: در این شرایط احتمالا باتری نیاز به شارژ مجدد، تعویض و یا تنظیم مجدد پارامترهای داخلی را دارد.
برق در خروجی یو پی اس وجود ندارد: باید کارشناسی شود. به احتمال زیاد باتری نیاز به شارژ مجدد یا تعویض دارد و یا شاید مدارهای داخلی یو پی اس آسیب دیده است.
روند نصب (استارت)یو پی اس
یو پی اس های کم مصرف که باطری آن ها در داخل دستگاه تعبیه شده است و یو پی اس های پر مصرف که از کابینت های مخصوصی برای روند نصب باتری های آن ها بهره گرفته می شود.
اما این را به یاد داشته باشید که برای نصب یو پی اس های بزرگ باید از متخصصین و تکنسین های متبحر در این راه یاری گرفته شود. استفاده از سیستم یو پی اس در محیط ها و سازمان هایی که نیاز به قدرت برق بدون وقفه دارند یک امر بسیار مهم است و طریقه صحیح نصب یو پی اس کنترل قدرت نیاز به بالاترین استانداردهای انعطاف پذیر مهندسین را می طلبد.
برای خرید نصب و راه اندازی و تعمیرات یو پی اس با ما تماس بگیرید
۰۲۱۷۷۹۴۳۵۷۳