یو پی اس سونوگرافی
یو پی اس سونوگرافی: دستگاه سونوگرافی کاربرد زیادی در صنعت پزشکی دارد. این دستگاه با استفاده از امواج صوتی کار می کند. توسط آن، بافت های زیر جلدی و اندام های داخلی بدن را بررسی می نمایند.
دستگاه سونوگرافی
کلمه سونوگرافی از کلمه لاتین sound به معنی صوت و graphic به معنای شکل و ترسیم گرفته شده است. اولین دستگاه تولید امواج فرا صوت در پزشکی توسط شخصی به نام دوسیک اختراع شده و روی مغز انسان امتحان گردیده است. در ابتدا فقط برای تشخیص خط وسط مغز انسان از سونوگرافی استفاده می شد. اما بعد ها با پیشرفت علم، به عنوان یک روش تشخیص و درمانی مهم مطرح شد. پیشرفت و تولید دستگاه های سونوگرافی، تحول عظیمی در علم پزشکی ایجاد نمود.
امواج فرا صوت به شکلی از انرژی امواج مکانیکی گفته می شود که فرکانس آن بالاتر از حد شنوایی انسان می باشد. انتشار این امواج در بافت های بدن به صورت امواج طولی است و ارتعاشی در راستای انتشار امواج می باشد. از آن برای بررسی بافت های زیر جلدی مانند عضلات ، مفاصل ، تاندون ها ، اندام های داخلی بدن و ضایعات آنها استفاده می شود.
با توجه به استفاده از دستگاه های تصویر برداری و روش های تشخیصی درمانی کاربرد وسیعی در علم پزشکی دارد. می توان به میزان اهمیت حضور پیوسته و کارکرد درست این دستگاه ها پی برد. تهیه این دستگاه ها هزینه زیادی برای مراکز درمانی دارد. برای جلوگیری از خرابی دستگاه و همچنین کارکرد پیوسته آنها نیاز به استفاده از یو پی اس سونوگرافی می باشد.
کاربرد دستگاه سونوگرافی
سونوگرافی در حاملگی کاربرد های وسیعی دارد. اما کاربرد این دستگاه فقط به همین جا محدود نمی شود و کاربرد های تشخیصی و درمانی بیشتری دارد. دستگاه های سونوگرافی به ۴ گروه دسته بندی می شوند: زنان و زایمان ، نوار قلب، عروقی و قسمت های کوچک بدن. منظور از قسمت های کوچک بدن تیروئید ، مثانه ، بیضه ، پروستات و ارگان هایی از این قبیل می باشد.
سونوگرافی های تشخیصی برای مشخص کردن طیف گسترده ای از نشانه های بیماری شامل ارگان ها برای بیماری های مسری و تومور های خوش خیم یا بدخیم، تجمع مایعات، مشاهده کلیه ها و سنگ کیسه صفرا استفاده می گردد.
یکی از مدل های دستگاه سونوگرافی داپلر نام دارد که با استفاده از داپلر، اجازه ارزیابی جریان خون عروق، اندام ها و تومور ها را می دهد. به طور کلی احتمال تشخیص درست را افزایش می دهد.
کاربرد اسکنر در سونوگرافی
منظور از قابلیت های زنان و زایمان بررسی انواع زیادی از مشکلات زنان مانند توده های رحم یا تخمدان، تشخیص وجود و یا شرایط سلامت جنین در طول بارداری است. در اسکنر های عمومی علاوه بر تشخیص های عواملی مانند تیروئید، پروستات و … توسط پروب های خطی میکرو کاتوکس برای مغز نوزادان و دیگر آزمایشات مربوطه کودکان استفاده می شود.
اسکنر های همه جانبه با قابلیت های عروقی برای ارزیابی عروق خونی در سراسر بدن مورد استفاده قرار می گیرد. به پزشکان این امکان را می دهد که ناهنجاری های شریانی و وریدی و دلایل آن ها را تشخیص دهند.
سونوگرافی های ۴ بعدی تصویر ۳ بعدی جنین را انتشار داده و دیدن حرکات همان لحظه جنین شبیه به دیدن یک ویدیو زنده از داخل رحم مادر است. امواج به جنین شما برخورد و بازتاب یا پژواک می کند. توسط دستگاه ترجمه و روی مانیتور نمایش داده می شود.
در بیماری های چشمی از این دستگاه ها برای تشخیص اجسام خارجی استفاده می گردد. درون چشم، تومور های عصبی، خونریزی شبکیه، اندازه گیری قطر چشم و فاصله عدسی از شبکیه.
UPS سونوگرافی
UPS یا منبع تغذیه بدون وقفه (Uninterruptible power supply) وسیله ای است که در کنار وسیله برقی یا درون جعبه رایانه نصب می شود و هنگام قطع یا تغییرات شدید یا جزئی ولتاژ ورودی، امکان ادامه کار در حالت عادی را برای مصرف کننده فراهم می کند. وظایف اصلی یو پی اس سونوگرافی:
- تأمین توان الکتریکی مصرف کننده بدون وقفه
- جلوگیری از اختلالات و نوسان برق شهری
- ثابت نگه داشتن سطح ولتاژ و فرکانس
در زمانی که برق دچار نوسانات ناگهانی می شود، سیستم UPS باعث جلوگیری از آسیب رسیدن به سیستم های الکترونیکی می شود و در برابر تغییر ولتاژ و قطعی برق از آن ها محافظت می کند. هدف اصلی یک دستگاه یو پی اس تهیه یک منبع بدون وقفه انرژی برای تجهیزاتی است که از آن محافظت می کند.
یو پی اس های کوچک معمولاً درون خود، یک باتری دارند که هنگام وجود برق در حالت عادی آن را شارژ می کنند. هنگام قطع برق یا افت ولتاژ زمانی که ولتاژ از یک مقدار کمتر شود یو پی اس سونوگرافی به طور خودکار واحد منبع تغذیه را از برق شهری به باتری موجود درون خود تغییر می دهد این کار در مدت زمانی حدود یک یا ۲ میلی ثانیه انجام می پذیرد و در نتیجه رایانه متوجه قطع جریان الکتریکی نشده و به کار خود ادامه می دهد.
در صورت وجود نوسان یا افت و خیز ولتاژ، یو پی اس برق خروجی را اصلاح می کند. در برخی از یو پی اس ها خروجی شبه سینوسی بوده و ولتاژ تقریبا ۱۶۵ ولتی به مصرف کننده می رسانند. یو پی اس می توان برق خروجی را از لحاظ ولتاژ و فرکانس و وجود هارمونیک، اصلاح کند.
اجزای داخلی یو پی اس
- اینورتر: بیشتر مصرف کننده ها از جریان برق شهر تغذیه می کنند. هنگام قطع شبکه برق، توان الکتریکی در باتری ذخیره شده، باید به جریان متناوب تبدیل شده و به مصرف برسد. این کار در یو پی اس بر عهده قسمتی به نام اینورتر گذاشته شده است.
- باتری: بعد از استفاده از توان الکتریکی باتری هنگام قطع برق، ذخیره باتری نیاز به شارژ مجدد دارد. شارژ مجدد باتری توسط مدار شارژ یو پی اس هنگام وصل مجدد شبکه برق انجام می شود. باتری یو پی اس از نوع سیلد اسید و نیکل کادمیوم است.
انواع یو پی اس سونوگرافی
یو پی اس ها به طور کلی به سه دسته آنلاین ، آفلاین و لاین اینتر اکتیو دسته بندی می شوند. هر یک از این یو پی اس ها باتری مخصوص به خود را دارد که ویژگی های آن با سایر UPS ها متفاوت است.
- یو پی اس آفلاین
یو پی اس های آفلاین، با زمان حفاظت ۲۰ دقیقه که گسترش ظرفیت آن معمولاً امکان پذیر نیست. این نوع یو پی اس ها در حالت عادی از برق شهر استفاده می کنند. اما به محض قطع برق، یو پی اس وارد مدار می شود. برق باتری را به برق مورد نیاز مصرف کننده ها تبدیل می کند.
- یو پی اس آنلاین
این مدل یو پی اس نسخه کامل شده مدل آفلاین است که علاوه بر زمان قطع برق در صورت نوسان برق هم انرژی الکتریکی مورد نیاز مصرف کننده را از راه باتری ها تأمین خواهد کرد.
- یو پی اس لاین اینتر اکتیو
یو پی اس های لاین اینتر اکتیو در شرایط عادی می توانند ولتاژ خروجی را به وسیله یک مبدل تثبیت کنند. در شرایط طبیعی، تأمین خروجی در این نوع یو پی اس ها پس از تصحیح ورودی انجام می پذیرد.(پاک سازی ورودی از انواع نوسانات و شاید تصحیح سطح ولتاژ ورودی) تنها در مواقعی چون بروز نقص فنی، سرریز بار یا افزایش بیش از حد دمای یو پی اس به حالت میان بر خواهد رفت.
استفاده از یو پی اس برای دستگاه سونوگرافی
با توجه به استفاده از دستگاه های تصویر برداری و روش های تشخیصی درمانی کاربرد وسیعی در علم پزشکی دارد. می توان به میزان اهمیت حضور پیوسته و کارکرد درست این دستگاه ها پی برد. تهیه این دستگاه ها هزینه زیادی برای مراکز درمانی دارد. برای جلوگیری از خرابی دستگاه و همچنین کارکرد پیوسته آنها نیاز به استفاده از یو پی اس سونوگرافی می باشد. هدف اصلی از استفاده UPS ها در سونوگرافی، تامین برق اضطراری، حذف نوسانات و بالا ترین کیفیت برق متناوب می باشد. بدین ترتیب از خرابی دستگاه در اثر نوسان برق جلوگیری می شود. با فراهم سازی یکپارچه برق برای این دستگاه ها، بیماران بیشتری تصویربر داری خواهند شد.
برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در زمینه یو پی اس سونوگرافی ، باتری یو پی اس، تعمیرات یو پی اس ، باتری ups ، یو پی اس ارزان قیمت با شرکت یو پی اس باتری یو پی اس ایران ( ups battery ) تماس بگیرید.
واحد فروش : ۷۷۹۷۳۸۱۱ ۰۲۱ | واحد خدمات پس از فروش : ۷۷۹۴۳۵۷۳ ۰۲۱
آدرس دفتر فروش : تهران | عباس آباد | تقاطع سهروردی | نبش بانک سامان | پلاک ۱۴۰