نوسانات :
شاید بارها اسم نوسانات به گوشتان خورده باشد یا بدانید نوسانات چیست ! نوساناتها را می توانیم سیگنالهای ناخواسته های بدانیم که ممکن است از چند میلی متر تا چند ولت دامنه داشته باشند این نوساناتها عموما روی سیگنالهای اطلاعات قرار گرفته می شوند و در نهایت موحب می شود که در ارسال اطلاعات اختلال ایجاد شود یا اصطلاحا به آن Hang کردن کامپیوتر نیز گفته می شود . این نوساناتها گاه موجب می شود که هارد دیسک خراب شود یا حتی صفحه نمایش دچار مشکل شود در تهایت سبب بروز نقص و خطا می گردند .
بالا رفتن ناگهانی و یکباره ولتاژ :
ولتاژهای نیز وجود دارند که به آنها ولتاژهای مخرب می گوییم این ولتاژ ها عموما بصورت سریع و همچنین ناگهانی و در تایم کوتاهی می باشند ، این امکان را دارند که به نواحی منفی یا مثبت شکل موج اصلی برق افزوده شوند ، از مهم ترین عللی که موجب می شود این اتفاق رخ دهد صاعقه می باشد .
افت ولتاژ لحظه ای (Sag) :
زمانی که برای مدت یک سیکل تا حدود زمان یک دقیقه با کاهش دامنه ولتاژ که بر روی خطوط انتقال به وجود می آید روبرو شویم ، را افت ولتاژ لحظه ی می گوییم . این علل زمانی رخ می دهد که علاوه بر وجود رعد و برق ، خارج شدن بارهای الکتریکی بزرگ ( به عنوان مثال الکترو موتورها ) را از دیگر خطوط برق یا در تجهیزات تامین کننده برق منطقه ای دارای نقص و خطا باشد .
افت طولانی ولتاژ (Brownouts) :
این مورد که مانند افت ولتاژ لحظه ای اتفاق می افتد اما تفاوتی که دارد این است که در زمان طولانی تر رخ می دهد . زمانی که توانایی تامین مورد نیاز به وسیله منبع اصلی تولید برق وجود نداشته باشد این علت رخ می دهد .
قطع برق شهر : ( Blackouts)
این مورد زمانی رخ می دهد که منبع نیروی برق به طور کلی از کار بیوفتند در این شرایط قطع کامل جریان برخ رخ می دهد .
اختلالات هارمونیکی (Harmonic distortion):
این اختلالات را می توانیم یک موج اضافی با دامنه کوچک بدانیم که فرکانس آن به عنوان مضربی از فرکانس موج اصلی است . به واسطه بارهای غیر خطی که وجود دارند این هارمونیک ها ایجاد می گردند که از برق شهر جریان هایی غیرخطی با دامنه بالا می کشند .
ناپایداری های سوئیچینگ ( Switching Transient ) :
عموما این نوسانات بر اثرجریان راه اندازی ناشی از راه اندازی بارهای موتوری تولید می گردد و این نوسانات در دستگاههای مانند کامپیوتر که کارشان با منابع تغذیه سوئیچینگ است موجب عدم نظم و یاپیشامدهای غیر عادی مانند افت ولتاژ لحظه ای و حتی ریست شدن می باشند .
نوسانات فرکانسی : ( Frequency variation)
این قسمت را می توانیم تغییرات در منبع توان یا فرکانس برق شهری بدانیم . عموما این گونه نوسانات در برق شهری وجود ندارند و برای یو پی اس مضر نیست و به عنوان یکی از مشکلاتی شناخته شده است که در منابع پشتیبانی مانند ژنراتورها وجود دارد . وجود این گونه نوسانات در کارکرد دستگاههای حساس موجب ایجاد شدن مشکل می شود.