batriax

باتری یو پی اس ( باطری ups )

باتری یو پی اس یکی از مهم ترین بخش های تشکیل دهنده یک یو پی اس می باشد. گفتنی است که باتری یو پی اس در زمانی که برق شهری وصل است ، شارژ شده و در عین حال همان برق را نیز در اختیار تجهیزات الکتریکی قرار می دهد تا بدین ترتیب این تجهیزات بتوانند وظایف خود را به درستی انجام دهند.

هنگامی که برق شهری قطع می شود ، باطری یو پی اس وارد عمل شده و برای مدت زمان نه چندان زیادی به تغذیه کردن تجهیزات الکتریکی می پردازد. شاید برایتان جالب باشد بدانید که باتری ups از ابتدای قطع جریان برق حدود 15 دقیقه به کاربر زمان می دهد تا عمل مورد نظر خود را انجام دهد. برای مثال شما حدود 15 دقیقه پس از قطع برق فرصت دارید که از آسانسور متصل به یو پی اس خارج شوید.

بطور کلی باطری های ups در چهار دسته باتری های نیکل کادمیومی ، باطری های سرب اسیدی ، و باطری های لیتیوم یونی تقسیم بندی می شوند .

محصولات باطری ups

باطریهای ups در بازار تنوع زیادی دارند . همچنین برندهای ایرانی و خارجی بسیاری وجود دارند ؛ طبیعتا کیفیت‌های متفاوتی نیز خواهند داشت. خوشبختانه شرکت کیان صنعت ایرانیان توانسته‌ است محصولات با کیفیتی را با قیمت مناسب ارائه کند. بنابراین شما در انتخاب باتری گزینه‌های زیادی را خواهید داشت.

اما با توجه به نوع کاربرد و کسب و کار شما در هنگام خرید ، به نوع باتری نیز باید توجه نمایید. به علاوه حتما به این نکته دقت نمایید که ظرفیت و ولتاژ باتری که انتخاب می‌کنید باید متناسب با دستگاه شما باشد.

شرکت کیان صنعت ایرانیان عرضه کننده انواع باتریهای ups شامل narada ، fiamm ، long ، makelsan ، leoch ، hitaco ، panasonic ، alcad و … در ایران می باشد .

راهنمای انتخاب و خرید باتری یو پی اس

مناسب ترین باتری برای دستگاه های یو پی اس، باتری نوع سیلد ( خشک ) و نیكل كادمیم میباشند. باتری نوع سیلد بیشتر با درپوش كاملا بسته كه نیاز به سرویس و نگهداری ندارد و با ولتاژ ۱۲ ولت استفاده می گردد . باتری های نیكل كادمیم دارای قیمت حدود ۴ تا ۵ برابر باتری های سرب اسید میباشند كه در مقابل دارای طول عمر حدود ۲۰ سال هستند . آنچه که باید درباره نوع باتری مناسب نیاز خود دانید:

  • دما و رطوبت محیطی که باطری در آن قرار می گیرد
  • میزان ضریب اطمینان محیطی که باتری در آنجا قرار دارد
  • بررسی اینکه محیط قرار گیری باتری انفجار پذیر است یا خیر
  • مدت زمان شارژ و دشارژ باتری
  • جریان شارژ و دشارژ باطری
  • نوع منبعی که برای شارژ باطری وجود دارد
  • محدودیت های فیزیکی باتری ( وزن، ابعاد و…)
  • قیمت و ظریب اطمینان باطری
  • گارانتی باتری و خمات پس از فروش آن

نحوه عملکرد و کاربرد باطری های ups

نحوه عملکرد باطری های ups در حالت کلی بر پایه ایجاد ثبات در جریان تغذیه وسایل و تجهیزات الکترونیکی می باشد و هدف اصلی این نوع باتری ها صرفه جویی و عدم توقف باتری و ادامه کارکرد آن می باشد. اگر بخواهیم به برخی وظایف باطری های ups بپردازیم می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  1. تغذیه تجهیزات الکترونیکی در صورت نبودن جریان برق
  2. حفاظت در برابر تغییرات ناگهانی ناشی از ولتاژ
  3. محافظت در برابر صوت
  4. محافظت و مراقبت در مقابل تغییرات و ضعف سیستم برق شهری

موارد استفاده از باتری یو پی اس بیشتر در ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی جهت محافظت از سیستم های کامپیوتری ، پرینتر و مجموعه دستگاه های موجود در سازمان از جمله تجهیزات مخابراتی ، آزمایشگاهی ، دیتاسنتر ها ، مراکز بانکی و صنایع پزشکی ، همچنین هر آنچه که مرتبط با تجهیزات الکترونیکی باشد تعبیه و تنظیم شده است.

انواع باطری ups

به طور کلی از لحاظ ساختاری می توان باتری یو پی اس را به سه نوع مدل تقسیم‌ بندی کرد که عبارتند از :

باتری های سرب اسید

باتری های سرب اسیدی یا باتری های سیلد لید اسید ، بطور معمول در سیستم های ups دارای استفاده گسترده ای هستند . این مسئله به این دلیل است که این نوع باتری ها در برابر حرارت بسیار مقاوم می باشند و عایق جریان الکتریکی نیز هستند. از جمله ویژگی های این باتری که از نشتی نیز جلوگیری می کند وکیوم بودن آن است. باتری های سیلد اسید نیاز به 8 – 10 ساعت زمان برای شارژ دارند و باید در مکان خشک و خنک نگه داری شوند.

باطری نیکل کادمیوم

باتری های نیکل کادمیوم دارای طول عمر بسیار بالایی می باشند و توانایی سازگاری بسیار زیادی نسبت به تغییرات دمایی دارند. اما یک نکته مهم در مورد باتری نیکل کادمیوم قیمت بالای آن است. یکی از نکات مثبت درباره باتری یو پی اس نیکل کادمیوم مدت زمان شارژ کوتاه آن می باشد‌. به این صورت که این باتری در حدود مدت زمان یک ساعت به طور کامل شارژ خواهد شد.

باتری لیتیوم یون

باتری‌های لیتیوم یونی به عنوان باتری ups مدتهاست که در دستگاه‌های الکترونیکی مانند لپ تاپ و تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شوند.اما اخیراً آنها به یک گزینه فزاینده برای منابع برق بی وقفه و دیگر سیستم‌های ذخیره انرژی مانند استفاده از فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر مانند باد یا خورشیدی تبدیل شده‌اند.

از مزایای باتری لیتیوم یونی می توان به قابلیت اطمینان بالاتری نسبت به باتری های دیگر به دلیل سیستم‌های نظارت و مدیریت باتری داخلی اشاره کرد. مزیت دیگر باتری لیتیوم یون ، این است که به دلیل چگالی قدرت بسیار بیشتر ، به طور قابل توجهی کوچک‌تر و سبک‌تر هستند.

نیاز به تعمیرات یا خرید باتری دارید ؟

۷۷۹۷۳۸۱۰ ۰۲۱تهران
۳۴۴۴۷۴۹۲ ۰۴۱تبریز

در تمامی ساعات شبانه روز و ایام هفته
می توانید با ما در ارتباط باشید

ارتباط با ما

 مقالات مرتبط باتری یو پی اس

باتری نیکل کادمیوم

باتری نیکل کادمیوم چیست؟ باتری‌های نیکل کادمیوم (نیکل–کادمیم ، به انگلیسی: Nickel–cadmium battery (مخفف : NiCd یا NiCad) گونه‌ای از باتری‌های قابل شارژ هستند که در آن از نیکل (III) اکسید و کادمیم به صورت فلز به عنوان الکترود استفاده می شود و به همین دلیل اسم این باتری ها را Ni-Cd قرار داده اند. […]

باتری نیکل کادمیوم

باتری نیکل کادمیوم : باتری نیکل کادمیوم (NiCd) : اجزای فعال یک باتری NiCd قابل شارژ در حالت شارژ حاوی هیدروکسید نیکل (NiOOH) در الکترودهای مثبت و کادمیوم (Cd) در الکترود منفی است. برای الکترولیت، معمولا از محلول پتاس سودا (هیدروکسید پتاسیم) استفاده می شود. با توجه به مقاومت داخلی آن و خواص هدایت کننده […]

باتری یو پی اس | خرید باطری UPS ارزان | قیمت باتری ups

باتری یو پی اس ( باطری ups ) باتری یو پی اس یکی از مهم ترین بخش های تشکیل دهنده یک یو پی اس می باشد. گفتنی است که باتری یو پی اس در زمانی که برق شهری وصل است ، شارژ شده و در عین حال همان برق را نیز در اختیار تجهیزات الکتریکی [...]

نیاز به تعمیرات یا خرید باتری دارید ؟

۷۷۹۷۳۸۱۰ ۰۲۱تهران
۳۴۴۴۷۴۹۲ ۰۴۱تبریز

در تمامی ساعات شبانه روز و ایام هفته
می توانید با ما در ارتباط باشید

ارتباط با ما